Sistem spuma poliuretanica ELASTOSPRAY BASF 490 KG

Sistem spuma poliuretanica ELASTOSPRAY BASF 490 KG

Sistem spuma poliuretanica ELASTOSPRAY BASF 490 KG

Aplicare:

Sistemul Elastospray  este o izolatie termica pulverizata de a 4a generatie . Acest sistem este special formulat pentru a obține o spumă cu o densitate aplicată între 35 și 42 kg / m 3 și este adecvat a fi utilizat

pe pereți, tavane și podele.

Utilizare prevăzută: Izolare termică a clădirilor

Linia de produse Elastospray nu conține ingrediente care contribuie la încălzirea globală, efect de sera sau care epuizează stratul de ozon.

Metoda de pulverizare poate fi utilizată într-o gamă largă de aplicații, inclusiv: clădiri, depozite frigorifice, depozite, tancuri, nave etc. În afară de proprietățile sale excelente ca material de izolare, această tehnică are următoarele avantaje:

• Eliminarea puntilor termice. Materialul de izolație este continuu, fără îmbinări sau fisuri, ajungand chiar si in locurile greu accesibile.

• O aderență excelentă la substrat. Spuma pulverizata adera la majoritatea suprafețelor fără a fi nevoie de lipici sau elemente de fixare mecanice.

• Viteza de aplicare și mobilitate. Producția permite un transport rapid, fără a fi nevoie mutarea și depozitarea materialelor cu volum mare, tipice pentru alte tipuri de materiale de izolare.

• Procesul de pulverizare este potrivit în special pentru izolarea suprafețelor mari, inclusiv a suprafețelor cu formă neregulată ca acoperișuri ondulate.

Substraturi adecvate:

În condiții meteorologice favorabile, spuma rigidă de poliuretan cu pulverizare Elastospray LWP are o aderență bună la majoritatea materialelor de construcții (beton, cărămidă, lemn, oțel). Trebuie să fie curate (fără praf sau grăsime), uscate și, în cazul substraturilor metalice, fără rugină. Dacă adeziunea nu este acceptabilă în aceste condiții, una anterioară poate fi necesar un tratament precum un primer.

Proces:

Procesul de pulverizare constă în proiectarea unui amestec pulverizat din cele două componente pe suprafață ceea ce este destinat pentru a fi izolat. Amestecul reacționează la suprafață, aderându-se instantaneu și se extinde în spumă rigidă.

Detalii in FISA TEHNICA.

490 kg

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Comenzi telefonice

+40730 810 245

  • Views: 7217
  • Producător: BASF
  • Cod produs: Elastospray BASF
  • Disponibilitate: 100
0 Product(s) Sold
  • 1,00 RON

Etichete: materiale pentru izolatii, spuma poliuretanica, sisteme de izolat, izolatii case, izolatie acoperis, izolatie fundatie, termoizolatie, hidroizolatie, isocianat, poliol, purex, polychem, spuma poliuretanica basf, enerite, elastospray,