Cum Plătesc ?

Plata online card bancar /cardul de credit / debit

Plata online securizată, prin intermediul card-urilor bancare, de debit sau de credit, emise oriunde în lume, cu sigla VISA, VISA Electron, MasterCard sau Maestro. Tranzacțiile vor fi realizate in RON (moneda națională a României) indiferent de moneda valutară a card-ului bancar utilizat. Menționăm că tranzacția electronică va fi realizată în condiții de maximă securitate pe platforma de ecommerce Netopia - Mobil Pay, website ce nu vizualizează si nu memorează nicio informație confidențială aflată pe card-ul dvs. 

Obs. Atentie ! Cand se face plata cu card de tinut cont cont daca localitatea in care se face livrarea are sau nu km suplimentari. Cand sunt km suplimentari recomandam livrarea in cel mai apropiat sediu al curierului. Km suplimentari se platesc doar de client daca doreste sau alternativ livrarea se poate face prin Posta Romana.

magazin-unic.ro nu solicita, nu utilizeaza si nu retine nici o informatie despre cardurile folosite la plata online.


Prin transfer bancar/ordin de plata sau prin depunere de numerar in conturile deschise.


Daca ai nevoie de factura proforma, o poti descarca din contul tau  (Istoric Comenzi - Comenzile mele). Comanda ta va fi prelucrata dupa confirmarea incasarii platii.


Plata Ramburs / La Livrare

Dupa lansarea comenzii, un curier se va deplasa la tine pentru a incasa contravaloarea comenzii si a livra produsele comandate.