Spray de curatare pistol spuma Pursan AE 500 Polychem Sistems 500g

Spray de curatare pistol spuma Pursan AE 500 Polychem Sistems 500g

Curățător universal de pulverizare pentru curățarea spumei necurățate și adezivi poliuretanici. Produsul de curățare este folosit pentru curățarea pistoalelor utilizate pentru aplicarea spumei de asamblare și pentru a îndepărta petele proaspete de spumă neaglomerate și lipiciul poliuretanic necurățat de pe substrat, scule și mâini.Curățător universal de pulverizare pentru curățarea spumei necurățate și adezivi poliuretanici. 

Curățare manuală:

Puneți capacul pe duza cutiei. Aplicați produsul prin pulverizarea duzei cutiei cu spumă în ea sau pulverizați suprafețele reperate cu spumă proaspătă sau lipici poliuretanic. Îndepărtați orice produs rezidual cu o cârpă uscată.

Curățarea pistolului:

Deșurubați recipientul pistolului; dacă mai există ceva spumă în interior, pulverizați duza cu produsul pentru a o curăța; pulverizați adaptorul pistolului în același mod. Scoateți capacul din recipientul produsului apoi, înșurubați pistolul în recipient cu produsul. Apăsați maneta pistolului de mai multe ori pentru a îndepărta orice spumă reziduală din pistol.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Comenzi telefonice

+40730 810 245

  • Views: 776
  • Cod produs: 5901523752115
  • Disponibilitate: 499
1 Product(s) Sold
  • 29,00 RON

Etichete: spuma, curatitor, pistol, spuma poliuretanica, curatare, poliuretanic