SPUMA POLIURETANICA CELULA INCHISA 10 CM

SPUMA POLIURETANICA CELULA INCHISA 10 CM

Izolatie termica  cu spuma poliuretanica - celula inchisa. SUNA ACUM  si cere o cotatie de pret personalizata pentru tine .

Acest sistem prezentat in magazin are o grosime de 10 cm ,este realizat cu celula inchisa si costa 129 lei mp.

preturile pot fi mai mari sau mai mici in functie de cantitatea de mp pe care o ai de izolat , de complexitatea lucrarii de localitatea unde ai lucrarea de realizat, dar pentru toate aceste detalii 

SUNA ACUM la consultantul nostru - 0724257882

Sistem certificat ,agrementat pentru lucrari in constructii cladiri civile si industriale, lucrari navale, lucrari cinematografice, lucrari de divertisment, lucrari frigorifice,etc, materiile prime cu care lucram au rezistenta la foc clasa de foc E( B2 / bs1-d0) .

Produsul prezentat este realizat direct pe asteriala si poate fi aplicat in grosimi diferite de la 3 la 30 cm. In functie de grosimea aleasa  vom avea ca rezultat   eficienta termica dorita . Astfel de izolatii sunt folosite la proiecte de succes si sunt permise de catre institutele acreditate in constructii.

Grosimea izolatiei trebuie aleasa cu responsabilitate in urma unui calcul, si in functie de constructia in sine ,chiar de  conotatia obiectivului. In cazul realizarii izolatiilor cu spuma poliuretanica cu celula inchisa , folia  anti-vapori nu se monteaza.Cu aplicarea acestui tip de izolatie cu spuma poliuretanica celula inchisa , pe care colegii nostri de la Genida AB ,va oferta , puteti obtine un termosistem de cea mai inalta calitate si de durabilitate maxima, cu garantie pe toata durata de viata a constructiei. 

Spuma poliuretanica cu celula inchisa este folosita la constructii civile si industriale , pe diferiate tipuri de suport, lemn, tabla, OSB prefabricat, sticla, zidarie, vata, polistiren, etc, Ce este si mai important ca putem realiza lucrari atat la constructii noi cat si la constructii vechi  deja locuite.

Cu spuma poliuretanica celula inchisa putem realiza etansare si izolatie termica la subsoluri . la acoperisuri ,la cladiri , la acoperisuri tip terase , tip sarpante, etc.

Spuma poliuretanica cu celula inchisa este folosita la izolatie termica la case, izolatie termica la hale, izolatie termica la hale de pui/pasari, la hale de porcine/ovine, la hale depozite de materiale de constructii ,la izolatie termica la asteriala, izolatie termica la sarpanta , izolatie termica la pereti, izolatie termica la pardoseli, izolatie termica la subsoluri pe placa intrados, etc.

Acest tip de izolatie, compania noastra il realizeaza in- Izolatie cu spuma Focsani, izolatie cu spuma Vrancea, izolatie cu spuma Galati, Izolatie cu spuma Braila, Izolatie cu spuma Bacau, Izolatie cu spuma Ploiesti, Izolatie cu spuma Prahova, Izolatie cu spuma Bucuresti, Izolatie cu spuma Vaslui, Izolatie cu spuma Iasi, izolatie cu spuma Tecuci, Izolatie cu spuma Barlad, Izolatie cu spuma Piatra Neamt, izolatie cu spuma Brasov, Izolatie cu spuma Buzau,izolatie cu spuma poliuretanica cluj napoca, izolatie cu spuma poliuretanica Adjud, Izolatie cu spuma in toata tara dar este si in functie de cantitatea de mp ce trebuiesc izolati.

Ne deplasam la lucrari mari dar si la lucrari mici comasate cu mai multe lucrari, astfel sa puteam realiza un cost eficient pentru clientul nostru.


Din toate punctele de vedere, putem spune ca izolatia cu spuma poliuretanica cu celula inchisa este calitate net superioara altor izolatii la orice tip de constructie si foarte important in acest fenomen este alegerea aplicatorului. 

Spuma poliuretanica cu celula inchisa are un mod de aplicare pe care foarte multi nu il respecta , este foarte important acest lucru ,respectarea aplicarii tehnologiei ,pentru a realiza un priodus finit de calitate net superioara .

Preturile sunt personalizate pe fiecare lucrare in parte , in functie de complexitatea executiei ( inaltimea spatiului, nivelul de pregatire, gradul de aerisire , modul de aplicare, grosimea izolatiei, tipul de sistem folosit,cantitatea mp, etc ,

Dupa ce stim toate datele tale putem sa iti oferim oferta personalizata pentru tine.


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Comenzi telefonice

+40730 810 245

  • Views: 1823
  • Producător: Genida
  • Cod produs: 0008
  • Disponibilitate: 1000
0 Product(s) Sold
  • 69,00 RON

Etichete: Spuma poliuretanica celula inchisa 10 cm !