Pachet 36 buc Spuma poliuretanica pentru montaj Profi 750 ml + 12 buc

Pachet 36 buc Spuma poliuretanica pentru montaj Profi 750 ml + 12 buc

Pachet 36 buc  spuma montaj Profi  + 12 buc  Profi  750 ml.

La achizitionarea produselor cu plata in cont sau card online transportul il asiguram noi.

1. Descrierea produsului

Spumă poliuretanică unitară de joasă presiune proiectată pentru elemente de construcție și etanșare a cadrelor ușilor și ferestrelor,umplerea lacunelor, a reumplerii izolatiei termice deteriorate, izolația culverturilor de conducte etc. Spuma se întărește sub influența umidității din aer sau substratul de spuma pe care este aplicat.2. Metoda de prelucrare

-   Substratul trebuie să fie curat, degresat, fără praf și particule libere.

-   Suporturile pentru ferestre și uși trebuie să fie realizate în acord cu recomandările producătorului și cu utilizarea conectorilor  mecanici.

-   Se recomandă umezirea substratului cu apă înainte de aplicarea spumei (dar numai dacă temperatura ambiantă este pozitivă).

-  Tuburile cu spumă ar trebui să atingă temperatura camerei pe cale naturală (de exemplu, prin scufundarea în apă caldă caldă, de exemplu) și apoi trebuie agitate puternic de 30 de ori minim.

-  Scoateți capacul de protecție și înșurubați cana de pe supapa pistolului.

-   Poziția tubului în timpul aplicarii- de jos în sus.

-   Controlați magnitudinea fluxului de spumă apăsând mecanismul de eliberare a pistolului.

-   Spuma trebuie aplicată în golurile de jos în partea de sus, umplând aproximativ 2/3 spațiu liber, deoarece spuma se extinde după aplicare.

-   Tăiați excesul de spuma cu cuțitul după ce spuma se întărește și protejați umplerea terminată cu tencuială sau vopsea sau strat de silicon.

-   Contaminările cu spumă proaspătă pot fi îndepărtate cu agent de curățare (PURSAN AE 500, de exemplu), dar spuma întărită poate fi îndepărtată numai mecanic.

-   Pistolul ar trebui să fie curățat cu precizie după ce lucrarea este încheiată - aplicati agent de curățare pe pistol și apăsați mecanismul de eliberare a pistolului până când acesta va fi în întregime  curat.

-   Curățați, de asemenea, supapa după ce lucrarea este încheiată, în cazul în care spuma nu este consumată în întregime.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Comenzi telefonice

+40730 810 245

  • Views: 612
  • Producător: Polychem Systems
  • Cod produs: 0009
  • Disponibilitate: 300
0 Product(s) Sold
  • 896,40 RON

Etichete: spuma poliuretanica, montaj, usi, ferestre