Pistol spuma poliuretanica

Pistol spuma poliuretanica

Pistol spuma poliuretanica 

Este un pistol destinat aplicarii profesionale a spumei poliuretanice, pentru montarea usilor si ferestrelor in zidarie, izolarea tubulaturilor si cablurilor la trecerea prin pereti si izolarea termica si fonica a acoperisurilor.

Cu ajutorul pistolului, aplicarea spumei poliuretanice este controlata si precisa, debitul de spuma aplicata poate fi reglat in functie de marimea rostului, iar posibilitatea adaugarii unei extensii (adaptor din plastic) permite accesul in zonele greu accesibile ale aplicatiei. 

Manipularea este usoara si fara efort, iar consumul de spuma poliuretanica este optim.

Montarea si demontarea pistolului pe tub: verificati pistolul inainte de utilizare (miscarea tragaciului, surubul de reglaj al debitului, aflat in capatul pistolului) si montati pistolul pe tub, insuruband locasul filetat al pistolului pe partea filetata a tubului. Demontarea se realizeaza executand operatiunea inversa montarii.

Aplicarea: agitati ansamblul tub-pistol foarte bine,pentru a crea presiunea necesara in tub si a omogeniza continutul. Utilizati adaptorul din plastic, montat pe varful pistolului, pentru o mai buna expandare a spumei si aplicare in zone greu accesibile. Deblocati tragaciul pistolului prin desfiletarea surubului de dozare, aflat in capul pistolului. Debitul de spuma se regleaza din acelasi surub (infiletare – desfiletare). Introduceti varful adaptorului din plastic in rostul in care urmeaza sa se aplice spuma, astfel incat tubul sa ramana deasupra pistolului. Actionati tragaciul pistolului pentru a permite iesirea cordonului de spuma.


1 bucSpune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Comenzi telefonice

+40730 810 245

1 Product(s) Sold
  • 79,00 RON

Etichete: Adeziv pentru izolare termica Styrpur Polychem Sistems, Pistol spuma poliuretanica Polychem, adeziv pentru lipit vata, adeziv pentru constructii, adeziv lemn, adeziv pentru caramida, adeziv pentru boltari, spuma poliuretanica spray, spuma de montaj,