Thermoconfort Plus - Placa PIR

Thermoconfort Plus - Placa PIR

Thermoconfort Plus este un panou termoizolant tip PIR, singurul material care se preteaza simultan pentru aplicatii de termoizolatie acoperis, perete, pardoseli, cladiri rezidentiale si non rezidentiale.

Densitate crescută

Spuma are o densitate de 38 kg/mc, are o structură de celule închise în proporţie de 95% ceea ce face produsul impermeabil.

Integritate fizică deosebită

Produsul prezintă o rezistenţă mare la compresiune, o rezistenţă mecanică deosebită şi capacitate portantă foarte mare, suficiente pentru a permite montatorilor să calce pe ele fără probleme.

Eliminare punţi termice

Îmbinarea plăcilor  Thermoconfort Plus se face la un unghi de 15/75 grade eliminându-se punţile termice. Un panou  Thermoconfort Plus de 60 mm este echivalentul unuia de 100 mm de polistiren sau 100 mm de vată minerală.

Clasa de reacție la foc: Euroclass E

Produsul nostru este "autostingator", nu se topeste la incendiu ci se autodistruge termic. Sistemul limiteaza propagarea focului pe verticala si nu formeaza picaturi arzande care sa propage focul.

Rezistenţă în timp

Spre deosebire de produsele concurente, Thermoconfort Plus îşi păstrează capacitatea de izolare timp de 50 de ani, parametrii de depreciere în timp, având valori cuprinse între 0.022-0.025 W/mgradK în 10 ani.

Izolare termică peste medie

Datorită unui coeficient excepţional de izolare termică Lambda, de 0.022 W/mK, Thermoconfort Plus poate fi de două ori mai subţire decât produsele concurente, ceea ce îl face extrem de potrivit în lucrări de renovare unde o grosime mică este de dorit pentru a nu schimba arhitectura clădirii, fără a face însă rabat la gradul de izolare termică.

Rezistent la substanţe chimice

Faţetarea panourilor este pe baza de polipropilenă, acelaşi material folosit în cazul bateriilor auto, ceea ce incduce impermeabilitate şi o rezistenţă chimică deosebită. Planeitatea panourilor este deosebită şi se păstrează în timp, în urmă ciclurilor repetate de umezire-uscare.

Versatilitate si montare rapida

Fata de solutiile clasice de termoizolare, Thermoconfort Plus are un consum redus de materiale complementare la instalare, iar procesul de instalare este pana la 3 ori mai rapid.

Preturi incepand de la 51,20 lei/mp - in functie de grosime si cantitate

Pentru oferte personalizate nu ezitati sa ne contactati la nr de tel: 0724 257 882 sau prin cerere de oferta la adresa de mail: vanzari@magazinunic.roSpune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Comenzi telefonice

+40724257882

  • Views: 5127
  • Producător: Joriside
  • Cod produs: 112233
  • Disponibilitate: 100000
0 Product(s) Sold
  • 50,67 RON

Etichete: thermoconfort, placa, pir, panou, termoizolant, spuma, poliuretanica, poliuretan