Comanda minima 50 lei. Stoc permanent la TOATE produsele afisate pe site!

 

Amacasa clor 1 L

-48% Amacasa clor 1 L

AMACASA IPOCLOR CANDEGGINA - Amacasa DIZINFECTANT si INALBITOR pe baza de clor 1000 ml

PROPIETATI: Clor AMACASA este ideal pentru pete greu de scos de pe rufe sau pentru igiena casei cu actiune de curatare rapida si dizinfectanta.

UTILIZARE: Cand folosesti candeggina pentru rufe spalate la mana -  diluati 1 pahar de produs cu 5 L de apa rece si lasati la moi (pentru eliminarea petelor de cafea, vin, fructe etc. adugati o doza mai mare de produs)

In masina de spalat - dupa ce bagati rufele albe in masina de spalat, selectati spalarea cea mai scurta. In timpul in care isi face alimentarea cu apa, varsati 1 pahar de produs in locul pentru detergent, fara adaos de detergent, dupa terminarea ciclului scurt de spalare  puteti adauga in mod normal detergent.

Igiena casei -  igiena de zi cu zi pentru gresie, faianta si sanitare, curata si dezinfecteaza. Diluati un pahar de produs cu 2 L de apa.

Atenzionari: A nu se lasa la indemana copiilor. A nu se folosi pe lana sau in. A nu se folosi impreuna cu alte produse sau acizi, amoniac sau sapun.

1000 ml

 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Comenzi telefonice

+40729 904 518

  • Views: 534
  • Producător: Amacasa
  • Cod produs: 8004393811108
  • Disponibilitate: 14
2 Product(s) Sold
  • 4,99 RON
  • 2,60 RON

Etichete: Hipoclorit de sodiu cod CPV 24312220-2, clor, hipoclorit, clor pentru pavimente, solutie de hipoclorit de sodiu, clor Amacasa,