Dikson ser revitalizant pentru par vopsit 60 ml

Dikson ser revitalizant pentru par vopsit 60 ml

Sero rivitalizzante caviar per capelli colorati e trattati Dikson  - Ser revitalizant cu caviar pentru par vopsit si tratat Dikson 60 ml


Proprietati: Este un ser impalpabil, care combină delicatețea unei creme ultra ușoare cu un lichid bogat în ingrediente active, precum Caviar Complexe, oligopeptide și extracte de alge Fucus Vesiculosus, care acționează pentru protecție imediată și conferă părului colorat și tratat un aspect regenerat, hrănit și tanar.

Vitamina F și Omega3 conținute în ser, ajută la menținerea unei hidratări corespunzătoare, esențiale pentru părul supus tratamentelor chimice și stresului oxidativ. O pelicula de produs, distribuita uniform datorită unei absorbtii micro-difuze, este absorbita rapid, lăsând părul delicat, de mătase, moale și radiant. Pentru a fi utilizat cu randament maxim, recomandam a fi folosit impreuna cu un tratament cu concentrat de caviar și un blasam pe baza de caviar, astfel se  prelungesc vizibil rezultatele.

Utilizare: Inainte de a se usca parul, pulverizați uniform, în funcție de lungimea lui, de la 5 la 10 spray-uri de Caviar Mix-BI, anterior bine agitat.

Atentionari: Nu lasati la indemana copiilor.

60 ml

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Comenzi telefonice

+40729 904 518

  • Views: 1024
  • Producător: Dikson
  • Cod produs: 8000836299021
  • Disponibilitate: 3
4 Product(s) Sold
  • 29,50 RON

Etichete: Ser revitalizant pentru par vopsit Dikson 60 ml, Ser pentru par, Ser par Dikson, Dikson ser pentru par, Ulei de par, Ulei de par Dikson, Produse pentru par Dikson, Dikson produse profesionale,