Smac degresant igienizant bucatarie lemon 650 ml

-41% Smac degresant igienizant bucatarie lemon 650 ml

SMAC express sgrassatore cucina profumo di limone - Degresant igienizant bucatarie lemon spray 650 ml

Proprietati: Smac Express degresant pentru bucatarie, are o noua formula concentrata cu actiune rapida, capabila sa dizolve intr-o clipa murdaria greu de curatat, cum ar fi grasimile arse si incrustate. Noua formula curata si igienizeaza: hote, gratare, cuptoare, feliatoare, dulapuri de bucatarie, frigidere, gresie, scaune de plastic, mese, etc.. În plus, Smac Express pentru bucatarie, poate fi spalat cu usurinta, lasand un miros proaspat de lamaie.

 UtilizareSe pulverizeaza direct pe suprafata care urmeaza sa fie curatata, apoi se clateste sau se sterge cu o laveta umeda.

Pentru murdaria persistenta: lasati produsul sa actioneze cateva secunde inainte de a incepe clatirea. 

Atentionari: Nu folositi pe materiale plastice transparente, suprafete vopsite, suprafete delicate.  Provoaca leziuni oculare grave. A nu se lasa la indemana copiilor. In caz de contact cu pielea clatiti din abundenta cu apa.

650 ml

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Comenzi telefonice

+40729 904 518

  • Views: 2364
  • Producător: Smac
  • Cod produs: 8003650002471
  • Disponibilitate: 5
36 Product(s) Sold
  • 14,50 RON
  • 8,50 RON

Etichete: Degresant bucatarie lemon SMAC 650 ml, Sgrasatore bucatarie, Degrasatore bucatarie, Degresant universal, Solutie de curatat grasimi, Sgrasatore bucatarie, Degresant universal 650 ml, solutie dezinfectanta, dezinfectant,