Novaltec detergent degresant Alcalin pentru cuptor si grill - Puligrill S 10 L

Novaltec detergent degresant Alcalin pentru cuptor si grill - Puligrill S 10 L

Detergent degresant alcalin pentru cuptoare, gril-uri Novaltec,


PULIGRILL S

CONCENTRAT 1:9

Detergent lichid concentrat cu putere mare,  adecvat pentru indepartarea grasimilor, condensate sau arse, a reziduurilor de carbon si de grasime de diverse naturi. Poate fi folosit atat la rece cat si la cald, iar temperatura ridicata favorizeaza eficienta acestuia. Nu este utilizabil pe aluminiu si metale moi.


Mod de utilizare sugerat:

Pur sau diluat la 25%, in functie de cantitatea de murdarie. Se recomanda incalzirea partilor care trebuiesc curatate (cuptor, placi, gratare) la 40-50 ° C, pentru a facilita curatarea mai rapida si mai eficienta. Lasati sa actioneze cateva minute si apoi clatiti cu o carpa umeda si curata. Nu utilizati pe suprafete din aluminiu.


ATENTIE!

Provoaca grave iriticatii oculare. Provoaca iritatii cutanate. Contine limonene care poate provoca reactii alergice.

IN CAZUL DE CONTACT CU OCHII clatiti bine pentru cateva minute.

IN CAZUL DE CONTACT CU PIELEA spalati-va din abundenta cu apa. Daca apar iritiatii va rugam sa consultati un medic. Dupa folosirea produsului se recomanda sa va spalati bine pe maini. A nu se lasa la indemana copiilor. A se arunca la containerul corespondent reglementarii nationale sau locale.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Comenzi telefonice

+40729 904 518

  • Views: 2043
  • Producător: Novaltec
  • Cod produs: Detergent Puligrill S
  • Disponibilitate: 1
0 Product(s) Sold
  • 260,00 RON

Etichete: Detergent degresant Alcalin pentru cuptor si grill Novaltec - Puligrill S 10 L, Detergent profesional pentru grill. Detergent pentru cuptoare. Detergent concentrat pentru gratar. Novaltec detergent.