Termeni și Condiții

Conditii privind comercializarea produselor


Daca doriti sa achizitionati produse din magazinul online magazin-unic.ro, trebuie sa fiti de acord cu aceste conditiile de mai jos:

1. Conditii privind pretul produselor.

Preturile produselor sunt afisate atat in dreptul fiecarui produs comercializat prin intermediul site-ului nostru cat si in cosul de cumparaturi. In preturile produselor nu sunt incluse taxa de curierat (specificata in rubrica taxe de transport si vizualizata inainte de comandarea produselor) si taxa verde (in cazul produselor electrocasnice). In cazul in care achizitionati produsele prin intermediul site-ului nostru, vi se vor factura separat si aceste taxe. Preturile afisate pe site includ TVA si pot fi vizualizate in moneda nationala.


2. Conditii privind vanzarea produselor.

Contractul de vanzare-cumparare intre cumparator si TERMOHIDROFONICA GRUP SRL se considera incheiat la momentul livrarii produselor si platii contravalorii acestora. Comanda minima de este de 50 lei !


3. Conditii privind termenele de livrare.

Termenul de livrare al produselor cumparate prin intermediul site-ului este cuprins intre 1 zi si 5 zile lucratoare din momentul preluarii comenzii. In cazul in care produsele comandate nu se gasesc in stoc, veti fi anuntati telefonic, si cu acordul dvs. va vom livra produsele in cel mai scurt timp posibil in functie de disponibilitatea lor la furnizor. In cazul produselor ce vor fi comandate prin virament bancar, acestea vor fi livrate dupa primirea sumei de bani in cont. TERMOHIDROFONICA GRUP SRL se obliga sa livreze produsele comandate in maximum 10 zile lucratoare de la virarea sumei de bani in cont. In caz contrar, firma noastra se obliga sa returneze banii dvs. in maxim 3 zile lucratoare.


4. Conditii privind taxele de transport

Tarifele percepute pentru transportul produselor comandate prin intermediul magazinului online magazin-unic.ro sunt:

Transportul este asigurat prin serviciul de curierat oferit de Curieri.

• Serviciul este valabil pentru orice localitate care face parte din reteaua Curier. Cand comanda se plateste cu cardul si sunt km suplimentari, noi putem livra in cel mai apropiat sediu al curierului. Km suplimentari se pot achita doar de catre client cand este de acord cu asta.

• Pentru localitatile care nu se regasesc in aceasta retea, costul este reprezentat de diferenta numarului de kilometri intre cel mai apropiat centru Curier si destinatia dumneavoastra. Cu acordul clientului sau se poate trimite coletul in cel mai apropiat sediu al curierului de unde se poate ridica.

• Pentru micsorarea costurilor noi va recomandam sa optati pentru livrarea coletelor intr-unul din centrele Curier (in cazul in care destinatia este in afara retelei) si sa-l ridicati personal de acolo.

 Aveti posibilitatea sa primiti coletul si prin Posta Romana, daca aveti km suplimentari pentru curier. Ve-ti primi coletul in 3-4 zile cu aproximatie, de la data livrarii, urmand sa mergeti sa-l ridicati de la Oficiul postal de care apartineti. De retinut: adresa de livrare va trebui sa fie cea din buletin ca sa va dea voie sa  ridicati coletul. 

GREUTATEA coletelor pentru o singura livrare nu poate depasi  31 kg - colet ambalat nu doar greutatea produselor. Se va discuta telefonic cu fiecare client pentru a se alege varianta optima.

  • GREUTATEA VOLUMETRICA poate creste valoarea taxata de curieri pentru transport. Aceasta se calculeaza daca o latura a coletului depaseste 41 cm. In acest caz nu se taxeaza greutatea fizica ci greutatea volumetrica ( L*l*i/6000

  • 5. Conditii privind garantia produselor

    Produsele electrice conform legii vor fi insotite in momentul vanzarii de catre certificate de garantie puse la dispozitie de catre furnizorii magazinului online www.magazin-unic.ro.


    6. Conditii privind returnarea produselor

    In conformitate cu OUG 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului". In cazul in care renuntati la cumparare potrivit clauzei de mai sus, este obligatoriu sa returnati produsul exact in starea in care v-a fost livrat, adica in ambalajul original, nefolosit, insotit de toata documentatia cu care a fost livrat si in perfecta stare de functionare. In cazul in care nu sunt indeplinite aceste conditii, nu aveti dreptul sa solicitati rambursarea pretului. Atentie la produsele care nu au sigiliu din fabricatie. Returnarea produsului se va face catre sediul TERMOHIDROFONICA GRUP SRL, pe cheltuiala exclusiva a dumneavoastra. Rambursarea pretului catre dumneavoastra nu se va face inaintea de primirea produsului si confirmarea emisa de TERMOHIDROFONICA GRUP SRL ca acesta este in ambalajul original, nefolosit, insotit de toata documentatia cu care a fost livrat si in perfecta stare de functionare. In cazul in care ati optat pentru plata la livrare, clauza de mai sus nu se aplica, deoarece produsul este vazut de dumneavoastra inainte de efectuarea platii, avand astfel posibilitatea de a verifica daca este corespunzator solicitarii dumneavoastra. Efectuarea platii la momentul livrarii sau ulterior echivaleaza cu acceptarea irevocabila a produsului, dreptul de denuntare nemai putand fi exercitat dupa aceasta data. TERMOHIDROFONICA GRUP SRL isi rezerva dreptul sa solicite despagubiri in cazul in care denuntarea unilaterala este efectuata doar in scopul prejudicierii TERMOHIDROFONICA GRUP SRL.


Obținerea unei rambursări

Vânzătorul este obligat să vă returneze banii în termen de 14 zile de la primirea cererii dumneavoastră de anulare a comenzii. Rambursarea poate întârzia în cazul în care comerciantul nu a primit produsele înapoi sau cel puțin dovada că le-ați trimis.

 Comerciantul poate percepe costuri de livrare.


7. Conditii privind datele personale

Introducerea datelor dumneavoastra personale pe acest site sau comunicarea acestora, prin orice alt mijloc, echivaleaza cu acordul dumneavoastra pentru prelucrarea acestor date in conformitate cu Legea 677/2001. Aceste date nu vor fi folosite de TERMOHIDROFONICA GRUP SRL decat pentru scopul finalizarii comenzilor efectuate de dumneavoastra sau pentru primirea de comunicari comerciale din partea noastra (newsletter) in cazul in care, in formularul de comanda, ati acceptat acest lucru.


8. Conditii privind utilizarea site-ului

    Site-ul de comert electronic www.magazin-unic.ro este proprietate a TERMOHIDROFONICA GRUP SRL.

    TERMOHIDROFONICA GRUP SRL isi rezerva dreptul de a modifica si a adauga noi prevederi fara o notificare in prealabil.

    Site-ul www.magazin-unic.ro prin intregul sau continut: imagini, texte, logouri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date, apartine TERMOHIDROFONICA GRUP SRL.

    Informatia inclusa in acest site poate contine inadvertente tehnice sau erori de scriere. TERMOHIDROFONICA GRUP SRL si partenerii sai asigura ca in cazul in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date se vor lua toate masurile necesare pentru a va informa si in cazul in care doriti aveti posibilitatea de a anula comanda.