Sistem spuma poliuretanica ENERTITE BASF 470 KG

Sistem spuma poliuretanica ENERTITE BASF 470 KG

Sistem spuma poliuretanica ENERTITE BASF 470 KG

Sistemul ENERTITE OS 550 este o spumă poliuretanică pulverizată, utilizată pentru izolarea termică a clădirilor.

Acest sistem este formulat în special pentru a obține o spumă cu o densitate aplicată între 25 și 35 kg / m 3 și este potrivit pentru să fie utilizat în pereți și tavane în aplicații interioare .

ATENȚIE: Produsul NU este potrivit pentru utilizarea sa pe fațade ventilate sau în alte locuri din exterior unde poate fi in contact direct cu apa de ploaie și în acele locuri care pot fi supuse unor încărcături, cum ar fi terase, acoperișuri pliabile sau podele.

Utilizare prevăzută: Izolare termică a clădirilor.

Proces:

Procesul de pulverizare constă în proiectarea unui amestec pulverizat din cele două componente pe suprafața ce este destinata pentru a fi izolata. Amestecul reacționează la suprafață, aderând instantaneu și se transforma în spumă rigidă.

Substraturi adecvate:

În condiții meteorologice favorabile, spuma rigidă de poliuretan cu pulverizare ENERTITE are o aderență bună la majoritatea materiale de construcție (beton, cărămidă, lemn, oțel). Trebuie să fie curate (fără praf sau grăsime), uscate și, după caz din substraturi metalice, fără rugină. Dacă adeziunea nu este acceptabilă în aceste condiții, un tratament anterior ca un primer poate fi necesar.

470 KG

Detalii in FISA TEHNICA.


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Comenzi telefonice

+40730 810 245

  • Views: 4743
  • Producător: BASF
  • Cod produs: ENERTITE BASF
  • Disponibilitate: 100
0 Product(s) Sold
  • 1,00 RON

Etichete: materiale pentru izolatii, spuma poliuretanica, sisteme de izolat, izolatii case, izolatie acoperis, izolatie fundatie, termoizolatie, hidroizolatie, isocianat, poliol, purex, polychem, spuma poliuretanica basf, enerite, elastospray,