Placa PIR Thermano Aluminiu - grosime 5cm

Placa PIR Thermano Aluminiu - grosime 5cm

Placa pir cu invelis de aluminiu

Placa are 1200 x 2400 =2.88 mp / Preturile sunt afisate pe UM (unitatea de masura MP)

Thermano Aluminiu sunt panouri termoizolante de inalta performanta din spuma rigida de poliizocianurat (PIR), fara CFC sau HCFC, caserate cu invelis de bariera de vapori (folie aluminiu multistrat) pe ambele fete.

Aplicatii principale:

- Izolarea acoperisurilor, unde se solicita bariera de vapori

- Izolarea planseelor, unde se solicita bariera de vapori

- Izolarea peretilor, unde se solicita bariera de vapori.


Thermano Aluminiu   este un panou termoizolant tip PIR ( Placa POLIZOCIANURAT)  singurul material care se preteaza simultan pentru aplicatii de termoizolatie acoperis, perete, pardoseli, cladiri rezidentiale si non rezidentiale, sauna ,piscina, pereti camera frigorifica, autoutilitare, ferme de animale, sunt foarte rezistente la acizi, gem  si acetat.

Foarte important este aspectul invelisului pentru calitatea lui .Thermano Aluminiu are pe ambele fete ,din linie , folie de aluminius, creeata sa mentina placa PIR la adevarata ei valoare ,fara ca fenomenul de condens sau umiditate naturala sa aiba loc. Mentine suprafata perfect uscata fara sa creeze anumite neplaceri.

Datorita calitatilor Spumei poliuretanice  ,Placa PIR (polizocianurat) este produsul cu cel mai  mare succes in Izolatiile termice la cladiri. Poliuretanul (spuma poliuretanica )  ,in comparatie cu alte materiale clasice existente in piata , are calitatea de a nu pierde din proprietatea termica, fapt ce il conduce pe primul loc dintre toate materialele. Ce insemna ca nu isi pierde din proprietati? Este, pe cat de simplu pe atat de important, nu are efect de imbatranire, fapt ce conduce la o perioada foarte lunga de viata, dar cu aceleasi proprietati si calitati pana la 50 de ani.

Datorita densitatii ridicate pana la 38/40 kg/mc, si a productiei realizate in camp continuu, Placa PIR (polizocianurat), ne ofera o rezistenta la compresiune ridicata si raspunde la greutati destul de mari, in cazul constructiilor noi sau reabilitate, cand este vorba despre, acoperisuri tip terasapardoseli, etc, ce urmeaza a fi pregatite pentru incalzire in pardosealaterase verzi, cu arbusti si gazon ,la turnarea sapelor peste izolatia termica, fara sa se comprime.Faptul ca densitatea materialului - Placa PIR (polizocianurat), are o densitate ridicata , ne ajuta sa eliminam partea de infiltratii, adica nu absoarbe apa deloc,fapt ce conduce la durabilitatea lui ca izolatie termica in timp.

In plus Thermano Aluminiu , Placa PIR Polizocianurat- are traseu liniar din fabrica, astfel in momentul montarii serpentinei pentru incalzirea in pardoseala ,executia sa iasa cat mai perfecta.

Placa PIR (polizocianurat) datorita rezistentei la compresiune, are  o rezistenţă mecanică deosebită şi capacitate portantă foarte mare, suficiente pentru a permite montatorilor să calce pe ele fără probleme, fara sa se comprime absolut deloc, iar daca in timpul executiei avem fenomene atmosferice neprielnice, produsul nu se degradeaza absolut deloc.

Punte termica :

Îmbinarea plăcilor  Thermano cu Aluminiu , Placa PIR (polizocianurat ), se face la un unghi de 15/75 grade .Acest aspect o numim o calitate in plus a materialului – Spuma poliuretanica , Placa PIR (polizocianurat ), deoarece prin imbinarea perfecta , cat si a etansarii in totalitate cu produsul Adeziv  poliuretanic - STYRPUR , eliminam puntile termice .

Clasa de reacție la foc: Euroclass E – ajunge in sistem pana la B S1-D0.

Produsul nostru este "autostingator", nu se topeste la incendiu ci se autodistruge termic. Sistemul limiteaza propagarea focului pe verticala si nu formeaza picaturi arzande care sa propage focul

Rezistenţă în timp

Spre deosebire de produsele concurente, Thermano cu Aluminiu îşi păstrează capacitatea de izolare timp de 50 de ani, parametrii de depreciere în timp, având valori cuprinse între 0.022-0.025 W/mgradK în 10 ani.

Izolare termică peste medie

 

Datorită unui coeficient excepţional de izolare termică Lambda, de 0.022 W/mK, Thermano Aluminiu poate fi de două ori mai subţire decât produsele concurente, ceea ce îl face extrem de potrivit în lucrări de renovare unde o grosime mică este de dorit pentru a nu schimba arhitectura clădirii, fără a face însă rabat la gradul de izolare termică.

Rezistent la substanţe chimice

Versatilitate si montare rapida

Fata de solutiile clasice de termoizolare, Thermano cu Aluminiu  are un consum redus de materiale complementare la instalare, iar procesul de instalare este pana la 3 ori mai rapid.

Dimensiunea placilor ,ne ajuta sa realizam o suprafata destul de ridicata intr-un timp destul de scurt. In afara de faptul ca economisim timp, vom realiza ca si pierderea de material este mult mai mica ,aproape deloc, mai ales daca apelati la consultantii nostrii ,  sa va calculeze in functie de proiect cantitatea necesara.

Placa PIR are mai multe grosimi si in functie de grosime si pretul este diferit!


Pentru oferte personalizate nu ezitati sa ne contactati la nr de tel: 0724 257 882 sau prin cerere de oferta la adresa de mail: vanzari@magazinunic.ro


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Comenzi telefonice

+40730 810 245

  • Views: 9747
  • Producător: Joriside
  • Cod produs: Thermano aluminiu 5 cm grosime
  • Disponibilitate: 10000
4 Product(s) Sold
  • 68,20 RON

Etichete: placa, pir, spuma, poliuretanica, izolatie