IZOLATIE TERMICA LA ACOPERIS -ASTERIALA

IZOLATIE TERMICA LA ACOPERIS -ASTERIALA

Suna acum un consultant - 0724257882!    Acest produs are pretul - 99 lei! Si este realizat din spuma poliuretanica celula inchisa ,aplicat in primul strat si spuma poliuretanica celula deschisa aplicat peste !

Preturile pot varia mai mult sau mai putin in functie de ce supratafa aveti de izolat, de complexitatea lucrarii, de distanta unde trebuie sa ne deplasam.

Suna acum un consultant si da cateva detalii sa realizeze pentru tine o oferta personalizata !

Izolatie termica cu spuma poliuretanica   la Asteriala -este izolatia la care ne gandim prima data .

Izolatia termica cu spuma poliuretanica oferta avantaje extraordinare pentru clientul final. Acest lucru este datorat in primul rand caracteristicelor materiilor prime, spuma poliuretanica la aplicare atinge ,etanseaza si rigidizeaza complet structura pe care este aplicat sistemul.

Spuma poliuretanica are proprietatile cele mai favolabile din punct de vedere al eficientei energetice , izolati cu spuma poliuretanica aveti randamentul cel mai ridicat, cheltuielile tale se reduc considerabil iar confortul familiei tale este lucrul de care trebuie sa tii cont cel mai mult , spuma poliuretanica te ajuta atat vara cat si iarna sa ai grija de familia ta printr-un confort bine alocat si prin economiile pe care le faci ,deoarece costurile tale vor fi reduse considerabil.

Materia prima prezentata si cu care aplicam sistemele poliuretanice sunt de inalta calitate si certificate de laboratoare conforme legislativ,

Spuma poliuretanica pentru izolatie case, izolatie acoperisuri, izolatie sarpante , izolatie asteriale, izolatie cladiri civile si industriale ,este un produs de inalta calitate ,ignifug- certificat special pentru lucrari in constructii pentru izolatie case, izolatie cladiri, izolatie pereti, izolatie hale, izolatie sarpante, izolatie asteriale, izolatie cladiri in general atat pe sistem civil, industrial , naval cat si pentru industria cinematografica.


Denumire produs:Izolatie Termica , izolatie termica cu spuma poliuretanica , izolatie termica la case, izolatie termica la pereti, izolatie termica cu spuma poliuretanica Focsani, izolatie cu spuma poliuretanica Vrancea, izolatie cu spuma vrancea, Izolatie cu spuma Focsani.


Acest produs este oferit de Compania Genida AB SRL –-  Infiintata in anul 2002, detine o echipa de profesionisti, care vin in intampinarea dumneavoastra pentru a va oferii solutia perfecta pentru proiectul dumneavoastra- constructie  civila sau industriala, noua sau deja locuibila.

Produsele folosite sunt de calitate net superioara in piata.

Pentru relatii, va rugam sa contactati un consultant tehnic 0724257882 !

O vizualizare si o consultare tehnica, este foarte  importanta, deoarece o constructie difera de la una la alta, chiar daca mergem pe un proiect similar.

Eficienta termica este acum pe primul loc pentru tine, daca vrei sa gasesti un echilibru intre tehnic, productiv, calitativ si valoric, ia legatura cu 0724257882- pentru a pune la punct toate detaliile personalizate.

Casa Eficienta Energetic- Economisesti bani si confortul tau este pe masura !!!

 

-Esti interesat de confortul familiei tale ?

-Esti interesat de consumuri minime la energie ?

-Vrei sa aflii o solutie corecta pentru casa ta ?

 Suna acum – 0724257882 -  nu ezita , nu ai nimic de pierdut !

Ce ne ofera IZOLATIA TERMICA cu SPUMA POLIURETANICA ?

Produs premium ,  etansare perfecta (fara punti termice), conductiivitate scazuta,  eficienta termica maxima, indice de izolare constant pe urmatorii 50 ani, rapiditate in executie, pentru izolatie termica la sarpanta, izolatie termica la acoperis, izolatie termica la asteriala, izolatie termica la fatade, izolatie termica la placa, izolatie termica pardoseala ( daca montam sau nu incalzire in pardoseala) ,este necesar sa izolam termic/izolatie tevi/izolatie termica camera frigorifica/ etansare panouri camera frigorifica/sigilare anumite cavitati.


Avantajele Izolatiei cu Spuma Poliuretanica !

-Calitatea  materiilor prime si  tehnologia de aplicare a sistemelor poliuretanice , ne ajuta sa obtinem un produs finit de calitate.

-Conductivitatea Spumei Poliuretanice este constanta in timp, NU ARE EFECT DE IMBATRANIRE din moment ce este pusa in opera;

-Spre deosebire de produsele pentru Izolatie Termica clasice, Spuma Poliuretanica  îşi păstrează capacitatea de izolare timp de 50 de ani, parametrii de depreciere în timp.

-Datorită unui coeficient excepţional de izolare termică Lambda, de 0.022 W/mK, Spuma Poliuretanica ,  poate fi de două ori mai subţire decât produsele concurente, ceea ce o face extrem de potrivita  în lucrări de renovare unde o grosime mică este de dorit pentru a nu schimba arhitectura clădirii, fără a face însă rabat la gradul de izolare termică.

-Prin aplicarea in film continuu eliminam in totalitate puntile termice;

-Usor de aplicat, cu eficienta maxima pe suport denivelat sau neuniform, se aplica prin pulverizare si copie orice suprafata, polimerizarea rapida a straturilor ne da posibiliattea sa o aplicam indiferent de forma si pozitia suportului;

-Avem certitudinea ca la grosimi mici obtinem calitate net superioara fata de alte materiale clasice pe care trebuie sa le montan succesiv prin prindere ;

-Aderenta direct pe suport constituie un avantaj extraordinar, deoarece eliminam din materialele de prindere(cuie,sarma, spuma poliuretanica la tub ,folie,etc) inclusiv partea de manopera care necesita prinderea acestor material;

Dezavantajele Izolatiei cu Spuma Poliuretanica !

-Copie perfect suprafata ,din acest motiv nu iese dreapta!

-Cand aplicam Spuma Poliuretanica trebuie sa avem grija sa izolam cu folie ,ferestrele, pardoseala si orice obiect de valoare, pentru a evita gazarea cu materie prima;

-Inainte de aplicare este necesar sa fie suportul curatat sa nu aiba praf, umezeala si resturi de materiale,pentru o aderenta cat mai perfecta a sistemului;

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Comenzi telefonice

+40730 810 245

  • Views: 6726
  • Producător: Genida
  • Cod produs: 00121
  • Disponibilitate: 1000
0 Product(s) Sold
  • 99,00 RON

Etichete: izolatie, spuma, poliuretanica, termoizolatie, asteriala, sarpanta, celula inchisa, celula deschisa