Transport

I. Pentru produsele de curatenie / cosmetice

Avand in vedere tarifele comunicate de curieri la inceput de an, am incercat sa gasim solutii pentru a gasi variante cat mai accesibile. Atunci cand nu ati reusit sa faceti cea mai buna alegere, noi va recomandam ce v-ar ajuta din punct de vedere financiar. Cazurile sunt discutabile in parte, avand in vedere mai multi factori de care tinem cont, in calcularea valorii finale, ( greutatea, marime volumetrica, localitate, etc).

Transpotrul se efectueaza prin curieri ( la km suplimentari se cere acordul clientului, daca doreste sa plateasca, cand este cazul), sau prin posta Romana.

Valoarea acestuia se calculeaza in functie de greutate, ( fara km suplimentari), dar si volumetric.

Valoarea este afisata pe formularul de comanda inainte de a finaliza comanda.( Calculul este facut la greutatea data a produselor, fara sa fie luat in calcul impachetarea - la curier se cantareste la total). Din acest motiv pot exista diferente relativ mici la valoarea de plata a transportului. Exceptie facand atunci cand curierul are praguri de valori pe grupe de cantitate.

GREUTATEA coletelor pentru o singura livrare nu poate depasi  31 kg - colet ambalat nu doar greutatea produselor. Se va discuta telefonic cu fiecare client pentru a se alege varianta optima.

  • GREUTATEA VOLUMETRICA poate creste valoarea taxata de curieri pentru transport. Aceasta se calculeaza daca o latura a coletului depaseste 41 cm. In acest caz nu se tazaza greutatea fizica ci greutatea volumetrica ( L*l*i/6000

In cazul ofertelor cu TRANSPORT GRATUIT, trebuiesc indeplinite conditiile atunci cand ele exista si nu este valabil pentru revanzatori, persoane juridice, care fac achizitii de valoare mare, unde coletele depasesc greutatea specificata pe oferta. ( ex. 10 kg), sau impuse de curier, ex.30 kg)

Ofertele pentru TRANSPORT sunt pentru cei care cumpara pentru uz casnic si personal.

II. Pentru echipamente

Transportul se efectueaza prin curierat, ( se ia in calcul coletul volumetric: latime, inaltime, grosime), sau se ridica personal de la depozitul nostru.

Valoarea acestuia se calculează în funcție de curier și de distanță, daca se afla sau nu in aria de acoperire.

( La km suplimentari se cere acordul clientului, daca doreste sa plateasca).


III. Pentru echipamentele grele

Transportul se discuta personalizat pentru fiecare comanda in parte.

Se alege varianta care va ajuta cel mai mult.